Hapšenja u Khabibovom timu!

Trojica u zatvoru

Hapšenja u Khabibovom timu!

Endin Čaušević

Khabib Nurmagomedov pobijedio je jutros Conora McGregora i tako je uspio odbraniti naslov u lakoj kategoriji.

Publika je mogla gledati nevjerovatan meč, a nakon što je Conor predao Khabibu borbu tek je onda nastao haos. Khabib je dobio žestoke uvrede iz McGregorovog tima nakon čega je preskočio kavez i počeo da se tuče s njima, ali i sa jednim dijelom publike.

U sve to se upetljeo i njegov tim, te je nastala prava tuča pored kaveza. Osiguranje je pokušalo odmah reagovati, ali jednostavno nisu uspjeli da dođu do Khabiba i njegovih članova ekipe. Ipak, uspjeli su sve smiriti nakon što im je pomogla policija.

Mnogi američki mediji navode da će Khabib zbog ovog haosa biti žestoko kažnjen, pa možda ostati i bez poraza. Predsjednik UFC-a Dana White potvrdio je da su čak trojica članova Khabibovog tima uhapšena nakon svega, te su na putu prema zatvoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi