Khabiba će žestoko kazniti? Preskočio kavez i počeo udarati Conorov tim

Reagovao na provokacije

Khabiba će žestoko kazniti? Preskočio kavez i počeo udarati Conorov tim

Endin Čaušević

Nevjerovatnu borbu gledali smo jutros na UFC 299 gdje je Khabib Nurmagomedov pobijedio Conora McGregora i tako odbranio naslov lake kategorije.

Međutim, nakon što je McGregor predao meč nastao je pravi haos oko kaveza, a sve je zakuhao Khabib. Dagestanac je ušao među publiku koja ga je žestoko provocirala i počeo da se tuče, a onda su se u sve upetljali timovi ova dva borca i nastao je haos.

Khabib je navodno dobio žestoke uvrede na vjerskoj osnovi i odlučio je skočiti preko kaveza i obračunati se s dijelom publike. Prema prvim informacijama ovo bi moglo žestoko koštati Khabiba, a mnogi špekulišu da postoji mogućnost da ostane bez pojasa.

Ipak, ne treba očekivati da će Khabib dobiti tako žestoke kazne, no najvjerovatnije da će dobiti barem zabranu ulaska u Sjedinjene Američke Države. No, odluku oko ovog haosa koji je nastao nakon meča znat ćemo nešto kasnije.

Top Komentari

Mr.Balboa
Ma ja odma zabrana ili kazna velika hahaha,ma netreba on da reaguje na takve provokacije,on treba da cuti,ma gonite se dovraga!Neka Dana White dobro razmisli jer nece imati borca koji je cist kao Khabib zadugo I koji mu profit donosi!!!
16 0
mile
I treba...zasluzio je
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi