Luksuzni život čuvenog Hasbulle: Avioni, automobili, a zatim i milionski ugovor
Foto - Screenshot

Hasbulla Magomedov je stekao svjetsku slavu

Luksuzni život čuvenog Hasbulle: Avioni, automobili, a zatim i milionski ugovor

M. Šljivak

Degestanska internet senzacija Hasbulla Magomedov (20) dečko je koji privlači ogromnu pažnju širom svijeta. Ovaj 20-godišnjak stekao je nevjerovatnu popularnost, a to je znao iskoristiti s finansijske strane.

Hasbulla Magomedov momak je čije ime vjerovatno zna pola svijeta. Dečko iz Dagestana je svojim snimcima na društvenim mrežama stekao enormnu popularnost širom svijeta, a tu popularnost je znao iskoristiti.

Ovaj 20-godišnjak odrađuje odličan posao i živi na 'visokoj nozi' Nedavno je potpisao milionski ugovor s UFC-om i navodno je plaćeniji od većine boraca.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ci3RpsXKFyE/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CidX9nLKAMv/[/instagram]

Hasbulla zna uživati u luksuzu koji mu je pružen. Često je na putovanjima koja mu sponzori plaćaju i za njega se izdvajaju ogromne cifre.

Oglasi

Privatni avioni, luksuzni automobili i hoteli samo su dio novog života momka iz Dagestana, koji je kao i velika većina momaka iz ove regije odrastao u teškom okruženju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CWAlKFWKrNd/[/instagram]

Hasbulla je zbog visine uvijek bio omiljen. Maleni Dagestanac nikad se nije smatrao invalidom, a to je i pokazao stečući svjetsku slavu.

"Ne smatram se invalidom. Samo ne rastem, to je sve. Kad hodam brzo, osjećam se umorno", rekao je Magomedov i dodaje:

Oglasi

"Drugi tinejdžeri sjede doma i pišu da sam retardiran. Ali mi zavide", rekao je.

Khabib smatra da će Hasbulla postati milijarder

Khabib Nurmagomedov veliki je prijatelj Hasbulle. Često su skupa i ekipa iz Dagestana ga vodi na borbe širom svijeta.

Khabib veoma cijeni svog sunarodnjaka i smatra da će postati milijarder. Za to mu je dao savjet.

"Mora da ode u SAD, tamo ga poznaju sve velike sportske zvijezde i jako je popularan. Mora se preseliti na nekoliko godina i moža postane milijarder. Ako ništa može postati barem milioner", rekao je Khabib.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CjwlKnxqyCH/[/instagram]

Ponuda nije nedostajalo. Hasbulli je došao poziv iz čuvene WWE federacije.

"WWE, hrvanje, želi nekoga poput njega. Spremni su da mu plate veliki novac da ga dovedu u ring. Hasbulla je izuzetno popularan", istakao je Khabib.

Hasbulla je na kraju odabrao lakši način zarade. Postao je promotor UFC-a, dolazit će i promovisati velike događaje, a za to mu je najveća MMA organizacija svijeta isplatila milione dolara.

Tako ovaj Dagestanac može mirno nastaviti s luksuznim životom. Njegova popularnost širom svijeta je ogromna i zahvaljujući tome je napunio džepove.

Top Komentari

kurjak
I ovo je jedan od dokaza da je ovaj svijet otišao u qurac.Čuj milionski ugovori.Za šta,nema odgovora.Nekad su ovo bile senzacije na vašarima, narod se smiluje pa da marku,dvije a sad milionski ugovor.
3 3
SEJFUDIBIKODZE
nnekontam ja ovo,al bice sigurno i nuklearka bacena,svijet je glup do bola,zasto bi ovo nakazno cudoviste bilo placeno ,koji jadni radni covjek na svijetu,zamisli ,nas sto hiljada radnika nevrijedi ko on, a naucnik koji je otkrio lijek za djcju paralizu umro u najvecoj biijedi,
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi