Komedija u Abu Dhabiju: Potukli se Hasbullah i Tajik Abdurozik
Foto - Screenshot

Fenomenalna scena

Komedija u Abu Dhabiju: Potukli se Hasbullah i Tajik Abdurozik

M. Šljivak

UFC 267 u Abu Dhabiju donio je mnoštvo zanimljivih mečeva, ali ono što se dešavalo nakon završetka programa privuklo je veliku pažnju.

Prva zvijezda eventa bio je dagestanska internet senzacija Hasbullah Magomedov i njegov dolazak privukao je veliku pažnju.

U međuvremenu je u Abu Dhabi stigao i njegov veliki protivnik Tajik Abdurozik sa kojim je Hasbullah planirao borbu mjesecima, ali koja se nikad nije desila.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVrSvw8JZ9s/[/instagram]

Susret rivala nije prošao dobro jer su se Hasbullah i Tajik fizički sukobili, a Hasbullah je uspio da udari nogom Tajika.

Ratoborni duo brzo je razdvojen, ali su napravili istinski šou u Abu Dhabiju.

Nakon svega neće biti nikakvo čudo ako se Hasbullah i Abdurozik na kraju zaista i obračunaju u oktagonu ili ringu.

Top Komentari

BetonskiMozgovi
I ovo sve je otišlo u tri pm
4 0
Mowzilla
A vidi sto je arapima milo, hl**** i igara, samo nek je krvi, aferim...
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi