Ćelavi provokator bahato je krenuo na bračni par: Nesretnik se smijao čak i kada je batine dobio
Foto - Screenshot

Nevjerovatna scena

Ćelavi provokator bahato je krenuo na bračni par: Nesretnik se smijao čak i kada je batine dobio

M. Šljivak

Tuče navijača na sportskim događajima postale su svakodnevica.

Gotovo da ne postoji sport na kojem je gledaoci bez emocija prate šta se dešava na terenu, a nekad te emocije budu zaista previše izražene.

Emotivne reakcije i svađe među navijačima često se pretvore u žestoke fizičke obračune. Jedan takav desio se na hokejaškoj utakmici u Sjedinjenim Američkim Državama i sve je bilo izuzetno žestoko.

Bračni par koji je došao na utakmicu podržavao je svoj tim odmah pored stakla kojim su odvojeni od leda. Navijali su veoma srčano i to je zasmetalo jednom od momaka na susjednom mjestu.

Ćelavi provokator nije se ustručavao da verbalno krene na muškarca koji je sjedio sa ženom i s iritantnim osmijehom te srednjim prstom mu je poručio.

"Je*i se pe*eru. Sjedite na mjesta", govorio je ćelavac uz visoko podignut srednji prst.

Oglasi

Nakon što je par uzvratio uvredama, ćelavac je ustao i ošamario je muškarca u dresu. To je bio itekako pogrešan potez.

I žena i muškarac su krenuli na njega. Počeli su ga žestoko udarati, a žena je ta koja je bila mnogo žešća u svemu i trudila se svim silama da nokautira ćelavca.

Na kraju je osiguranje reagovalo. Uspjeli su razdvojiti zaraćene strane, a ćelavi provokator je zatim učinio još jednu nevjerovatnu stvar.

[twitter]https://twitter.com/FadeHubb/status/1564374135236698114[/twitter]

Da li mu je jednostavno takav izraz lica ili mu je sve bilo smiješno, ali je dobio uspomenu u vidu povrede nosa koji je krvario.

Oglasi