Mirnog dečka nasilnik je želio prebiti, ali ubrzo je na bolan način saznao njegovu veliku tajnu

Zakačio se s pogrešnim

Mirnog dečka nasilnik je želio prebiti, ali ubrzo je na bolan način saznao njegovu veliku tajnu

M. Šljivak

Scene nasilja u školama postale su svakodnevnica širom svijeta.

Oduvijek se vode žestoke rasprave o tome šta bi se trebalo napraviti kada dođe do napada na učenike od strane njihovih kolega i mnogi su našli rješenje.

Rješenje su borilački sportovi. Sve više roditelja djecu upisuje na časove borilačkog sportova, a odlučuju se uglavnom na MMA, kickbox ili hrvanje.

Naravno, jedini cilj je da se dijete samo zaštiti od naslinika koji haraju okolo. Jednom od njih napad na mirnog i tihog dečka 'skočio je na nos'.

Scena iz jedne srednje škole prikazuje nasilnika kako maltretira mirnog dečka. Krenuo je da ga udara bez ikakve potrebe, no to ga je skupo koštalo.

Ispostavilo se da je napadnuti momak već odavno u MMA treningu. Odlučio je vještine iskoristiti jer mu je jednostavno više dosadilo biti žrtvom napada.

Oglasi

Nije se nasilnik dobro proveo. Već od prvog udarca je završio na podu. Odmah je izgubio pojam o tome gdje se nalazi i bio je lagan plijen.

Apsolutno niko nije očekivao da će mirni momak ovako postupiti. Jasno je to iz čuđenja kolega koji su u nevjerici posmatrali šta se dešava.

Nasilju u školama nikako nije mjesto. Međutim, nesretni dečko nije više mogao da trpi ono što mu se svakodnevno dešava i odlučio je da reaguje.

Odlučio je uzvratiti silom. Ispostavilo se da je prevelik zalogaj za nasilnika koji će sasvim sigurno dugo pamtiti ono što mu se desilo.

Sigurno je i da više neće krenuti na ovog momka koji je pokazao zavidne borilačke sposobnosti.

Promo

Oglasi