12

Komentari (12)

Shik
Toje strasno. On ima srecu u nesreci daje sniman i javnost vudjela.Koliko je njih sto niko ni cuje ni vidi u mukama od nasilnika idiota.
dr.nele
Metak marka j***m te zovite , moje djete da je ovakav predmet ismijavanja i ponizavanja ma sta da je uradio, ne ovako javno pa ni jedan za 24h nebo hodo na svojim nogama
Sejo1979
Svaka cast momci tako i treba polomite ih kad ih uhvatite sramota je to sto su radili jadnom momku stica vas bozija ruka i pravda
Turgut2
Pa to treba šerijatski odmah na direk za vhesanje ili ruku odkinuti
ek76
Vec su dobili, Cupi vec ruku slomili a onog drugog traze....
DadiG
Da ih hoće namlatiti
DadiG
Ja odbijam da gledam ovaj video ali da ih ovi uhvate i tuku gledao bih stalno
Zoilomas
za 250 eura ... ee bjedo ****na
goku_iz_sirokog
20 kuna zapravo... 4KM
dolinagrka1987
Aloo goku 5 KM
stakleni
Ustvari 200 kuna, koje momak nije imao sa sobom kao što je bilo dogovoreno, pa su mu oni plaćali hranu i piće. Kada su uvidjeli da on nema novac, pretvorili su dug u 2000 kuna, a pošto nije imao taj novac, počeli su da ga tuku. Djeca odrasla u ovom tajkunskom sistemu.
Keno
lol vidjeli da nema ni 200 kuna pa povecali na 2k djeca nisu bas najpametnija
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti