Hulk Hogan hoda sa štapom u ruci, a da li je to znak da mu se nešto dogodilo?

Za legendarnog hrvača slijede teški dani

Hulk Hogan hoda sa štapom u ruci, a da li je to znak da mu se nešto dogodilo?

E. Škorić

Hulk Hogan, nekadašnji veliki hrvač, uvršten u Kuću slavnih, pojavio se prvi put u javnosti, samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

69-godišnji Terrence Gene Bollea, svima nama mnogo poznatiji kao Hulk Hogan, snimljen je u gradu Clearwater na Floridi dok hoda uz pomoć štapa, iako su njegovi predstavnici rekli da on nije u nevolji i da nema nikakve probleme.

Nedavno je Kurt Angle, još jedna legenda hrvanja, tvrdio da je sreo Hulka Hodana i rekao da "ne osjeća noge" nakon operacije leđa.

“Živci u njegovim leđima bili su presječeni. Više ne osjeća donji dio tijela. Zato za hodanje koristi štap. Mislio sam da ima štap zbog bolova u leđima. Više ga ne boli. Ne osjeća više ništa. Više ne osjeća noge", rekao je Kurt Angle.

Hulk Hogan je svojevremeno glumio u filmovima i serijama, između ostalog u Rocky III i Baywatchu

"Hoda uz pomoć štapa, što znači da je nešto ozbiljno. Žao mi ga je. U potpunosti se posvetio ovom sportu, a ovo je kraj", rekao je Kurt Angle, prenosi TheSun.

Međutim, čini se da u tome nema istine jer se Hulk osjeća dobro i još uvijek nije "potpuno slomljen".

Oglasi

Hulk Hogan jedan je od najpoznatijih hrvača u historiji. Karijeru je započeo 1977. godine i smatra se glavnim promotorom hrvanja 80-ih godina. Bio je 12 puta prvak u raznim hrvačkim kategorijama i umirovio se 2012., nakon nekoliko pauza od hrvanja tokom svoje karijere.

Hogan je također imao glumačku karijeru. Pojavio se u nekoliko filmova i serija, uključujući Rocky III i Baywatch.

Zahvaljujući njemu hrvanje je podignuto na višu razinu i postalo gledano širom svijeta

Hulk se zaista rijetko oglašava posljednjih godina, a nedavno je objavio nekoliko ličnih fotografija, a fanovi su se šokirali zbog njegovog neprepoznatljivog izgleda. Jednostavno, godine čine svoje, ali i nastupi iz prošlosti, koji su očito ostavili dubok trag na njegovo tijelo.

Hogan je ranije na Instagramu dao svoje mišljenje o pandemiji koja je paralizovala svijet i napisao je:

"Bog je u tri mjeseca uzeo sve što smo obožavali. Bog je rekao: 'Obožavali ste sportiste, zatvorit ću stadione. Obožavali ste muzičare, zatvorit ću dvorane. Obožavali ste glumce, zatvorit ću kina. Obožavali se novac, zatvorit ću svu ekonomiju i uzrokovati kolaps' Niste željeli ići u crkvu i obožavati Mene, ja ću vas natjerati na to", napisao je Hulk Hogan.

Također smatra da nema potrebe za vakcinisanjem zbog COVID-a.

"Možda nam ne treba vakcina. Možda nam je ova izolacija došla kako bismo sagledali određene stvari i kako bismo sve fokusirali na ono što je u svijetu jedino bitno, Isusa" napisao je Hulk Hogan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi