Više ne liči na sebe: Hulk Hogan šokirao javnost svojim izgledom

Legendarni hrvač

Više ne liči na sebe: Hulk Hogan šokirao javnost svojim izgledom

Endin Čaušević

Terry Gene Bollea je legendarni američki profesionalni hrvač koji je u javnosti poznat kao Hulk Hogan.

Hulk Hogan je jedan od onih koji je proslavio profesionalno hrvanje u Americi koje je nadaleko poznato kao WWE. On je nedavno proslavio svoj 66. rođendan, a posljednje pojavljivanje u WWE imao je prije osam godina kada se penzionisao.

Legendarni Hulk Hogan je u WWE debitovao davne 1977. godine i proslavio je ovu organizaciju jer bio idol mladih širom svijeta. No, nakon što se penzionisao okrenuo se vjeri i poručio je da ga je to spasilo jer je živio veoma brzim životom.

On se u posljednje vrijeme rijetko oglašava na društvenim mrežama, ali je odlučio podijeliti nekoliko fotografija sa svojim fanovima. Svi su ostali u čudu kada su vidjeli kako Hulk Hogan danas izgleda, te jednostavno s dugom sijedom bradom ne liči na sebe.

Image

Image

Image

Top Komentari

sport1
Gdje ba ne lici, jeste ga u zivotu prije vidjeli
11 0
Dtox
Dobro jutro Stivi Winderu, ovaj tip je isti Hulk Hogan
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi