2

Komentari (2)

Korisnik
ŽNJŠLJM kategorije BIH ima nekih 15 prvaka svijeta europe i kojekakvih piički materina a sve to ustvari karinna žešća,al et nek se piše.
Chupy
Druze moj, laprdas Bgmi. Pa mi smo toliko mali sa toliko lopova na celu nam drzave, bez ikakve podrske za ikoga. Iole ono malo djece sto ode vani, ako ima uslove da trenira, promoviraju nas. Ocekujes od nas Klicka, Antonya, Tysona itd U zabludi si. Toliko smo mali da na svaki uspjeh treba da budemo bar donekle ponosni. To je nasa realnost. A ustvari i nismo toliko mali koliko nas je nasa politicka "elita"-"uhakala" i napravila "malima". DaBogda se najeli vise i pocrkali od sitosti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti