Mayweather trenira MMA zvijezdu kako ne bi obrukao boks protiv YouTubera
Foto - Instagram

Woodley na 'obuci' kod The Moneyja

Mayweather trenira MMA zvijezdu kako ne bi obrukao boks protiv YouTubera

Midhat Šljivak

Nekadašnji UFC prvak velter kategorije Tyron Woodley borit će se 28. augusta protiv iritantnog YouTubera Jakea Paula.

Paul u posljednjih nekoliko mjeseci proziva brojne borce da se obračunaju sa njim u bokserskom ringu, a nedavno je lagano nokautirao Bena Askrena.

Potom je uslijedio dogovor o borbi sa Woodleyjem. Ponovo ispred sebe ima čovjeka kojem boks nije jača strana, ali do 28. augusta Woodley će imati šansu da trenira sa legendarnim Floydom Mayweatherom.

The Money je pozvao Woodleyja da trenira sa njim kako bi ga spremio za Paula i kako ne bi osramotio boks.

Nakon što je čuo da će Floyd trenirati Woodleyja oglasio se Jake Paul koji je prozvao legendarnog boksera.

Oglasi

"Kako će matori Floyd Mayweather, koji nije mogao naći način da pobijedi mog brata, naučiti drugog starca da me pobijedi?", pita se Paul.

Podsjetimo, Floyd Mayweather je nedavno odradio bizaran meč sa Loganom Paulom, koji je završen neriješeno, ali je navodno zaradio čak 100 miliona dolara za borbu.

Da li će dovoljno spremiti Woodleyja za pobjedu nad YouTuberom, saznat ćemo za nešto manje od dva mjeseca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi