YouTuber brutalno izvrijeđao McGregora i njegovu zaručnicu: "Evo ti 50 miliona dolara"

Želi boks meč protiv Irca

YouTuber brutalno izvrijeđao McGregora i njegovu zaručnicu: "Evo ti 50 miliona dolara"

E. Čaušević

YouTuber Jake Paul našao se u centru pažnje prije dvije sedmice kada je nokautirao bivšu NBA zvijezdu Natea Robinsona.

Paul i Robinson su imali zaista odličan meč, ali bivši NBA košarkaš svoj debi u boksu neće pamtiti po dobrom. Naime, YouTuber je ostavio sve bez teksta svojoj pobjedom jer je jednostavno uspavao Robinsona nokautom.

No, Paul se očito ne želi zaustaviti na tome. Sada mu je cilj da nađe novog protivnika, a jasno je da mu je Conor McGregor najveća želja.

Paul je već počeo kampanju prozivanja irskog borca kako bi skrenuo pažnju na sebe i nekako natjerao McGregora da pristane na okršaj protiv njega.

On je jučer objavio i video u kojem je brutalno izvrijeđao McGregora i njegovu zaručnicu i ponudio mu je čak 50 miliona dolara kako bi ušao u ring s njim. McGregor je ranije ignorisao prozivanja od strane Paula, ali će biti zanimljivo vidjeti da li će moći da prešuti takve uvrede ovaj put.

Top Komentari

Penderinos
Koliko sam ga ja razumio kaze mu da moze naci bolju trebu ? Zar je to uvreda
0 6
Melo15
Raspad sistema! Pozelio drugi svijet frajer.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije