"Khabib se na očevom grobu zakleo da se neće vratiti, mene zanima druga borba"
Foto - Screenshot

Charles Oliveira nakon velike pobjede

"Khabib se na očevom grobu zakleo da se neće vratiti, mene zanima druga borba"

M. Šljivak

Charles Oliveira upisao je sinoć još jednu veliku pobjedu u UFC-u.

Brazilac je fenomenalnom izdvedbo savladao Tonyja Fergusona, te je pokazao da spada u vrh lake kategorije UFC-a.

Fergusona je Oliveira izbacio iz svih kombinacija za pojas i nakon sinoćnje pobjede zatražio je borbu za naslov. Zna i koga hoće u toj borbi i to nije još uvijek aktuelni šampion Khabib Nurmagomedov koji je nedavno objavio kraj karijere.

"Khabib se na očevom grobu zakleo da se neće vratiti, a kad neko to napravim mislim da će se toga i pridržavati. Mene zanima borba protiv pobjednika meča Conora McGregora i Dustina Poiriera. Imam osam pobjeda u nizu, sedam prekidom, zaslužujem priliku za titulu", rekao je Oliveira.

UFC je svakako sada na potezu. Oliveira je zaista sjajan, a vidjet ćemo hoće li mu se ispuniti želja za meč protiv pobjednika duela McGregor - Poirier.

Ovaj duel na rasporedu je 23. januara.

Promo

Top Komentari

realno_govoreci
Čuj Conor. Koliko ga samo guraju to je nevjerovatno. Da ga hoće Dustin dobiti i da se završi ta priča jednom za sva vremena !
3 0
Sejo1979
Ruku na srce zasluzujes ti sansu prije Conora ali White je picka koja gleda lovu samo zato i ljube guzicu Conor i daju mu titulu u ruke opet ako pobjedi Conor Dustina nebi me cudilo da mu white da titulu odma mada je to rizican potez kojim bi razljutijo druge borce koji zasluzuju sansu prije Conora i veliki broj navijaca a opet White samo gleda sebe i ufc tako da me nebi iznenadijo taj potez uopste
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi