MMA legenda prijeti umišljenom YouTuberu: Ja ću te uspavati i baciti na koljena

Vitor Belfort mu prijeti

MMA legenda prijeti umišljenom YouTuberu: Ja ću te uspavati i baciti na koljena

M. Šljivak

YouTuber Jake Paul je u proteklom periodu često izazivao poznate borce na obračun.

Prozivao je Conora McGregora, Dillona Danisa, Canela Alvareza i mnoge druge, a sampouzdanje mu je digao nokaut protiv bivše NBA zvijezde Natea Robinsona.

Nakon što se javio Ben Askren koji je istakao da bi rado Paulu objasnio neke stvari u borbi, sada mu je poruku poslao i legendarni MMA borac Vitor Belfort. On želi uspavati YouTubera.

"Ovo je moje carstvo, a tvoje je kreiranje YouTube videa za mlade generacije. Ja kada sam bio šampion ti se nisi ni rodio. Uspavat ću te, natjerat ću te da padneš na koljena", rekao je Belfort i dodao je:

"Uz svo poštovanje koje imam prema tvojim fanovima, pokazat ću im ko si ti zaista. Šala si. Nisi Jake Paul, ti si Joke (šala) Paul. Ideš na spavanje", poručio je Belfort.

Danas 43-godišnji Belfort je u penziju otišao 2018. godine, a nekada je bio UFC šampion poluteške kategorije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi