Jasan je razlog zbog kojeg je Conor McGregor otišao u penziju! Gotovo svi bi napravili isto

Conor ruši rekorde

Jasan je razlog zbog kojeg je Conor McGregor otišao u penziju! Gotovo svi bi napravili isto

M. Šljivak

Najveća MMA zvijezda svijeta Conor McGregor odlučio je otići u penziju.

Iznenađujuće je Irac objavio kraj karijere, a mnogi smatraju da je ovo samo još jedna u nizu njegovih šala.

Međutim, McGregor bi sada mogao biti itekako ozbiljan. Prodaja njegovog viskija dostigla je vrhunac, napravio je fantastičan poslovni potez i novac od borbi mu nije potreban.

Potvrdio je to prvi čovjek UFC-a Dana White.

"Prodaja njegovog viskija ide fenomenalno. Mislim da ruši rekorde u posljednje vrijeme i novac mu neće biti potreban uskoro", rekao je White i nastavio je:

"Voli da se bori, lud je za tim i nevjerovatan je borac, ali kada kaže da želi da se penzioniše ne treba da se brine, samo da neka radi svoj posao", poručio je White.

McGregorovo bogatstvo se trenutno procjenjuje na oko 200 miliona dolara, a ako je ovo zaista kraj karijere u penziju odlazi sa omjerom od 22 pobjede i četiri poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti