Prema Conoru više niko nema respekta: "Opet je pijan..."

Gaethje "bez milosti"

Prema Conoru više niko nema respekta: "Opet je pijan..."

Justin Gaethje je prije mjesec dana došao do UFC-ovog prelaznog šampionskog pojasa u lakoj kategoriji, savladavši Tonyja Fergusona.

Vjerovalo se da bi Gaethje nakon pobjede nad Fergusonom mogao odmjeriti snage sa Khabibom Nurmagomedovim ili možda Conorom McGregorom.

Međutim, jutros McGregor ponovo najvaljuje odlazak u penziju - treći.

McGregorova poruka o kraju UFC karijere stiže ne tako dugo nakon uspješnog povratka u oktagon i ekspresne pobjede nad Donaldom Cerroneom.

A Justin Gaethje nije štedio Irca nakon njegove objave o penziji.

Gaethje je poručio da je McGregor samo vjerovatno ponovo pijan, ali i podsjetio na neslavnu Irčevu epizodu kada je u jednom pabu udario starijeg čovjeka jer ovaj nije želio popiti njegov viski. Bio je to incident nakon kojeg je većina izgubila poštovanje prema irskom borcu.

"Srećom, svi stariji se i dalje sakrivaju u svojim kućama. Ovaj čovjek ponovo pijanči", napisao je Gaethje na Twitteru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi