Jon Jones se ne miri se što je Khabib najbolji, ponovo proziva, čak je i vulgaran

Amerikanac izrevoltiran

Jon Jones se ne miri se što je Khabib najbolji, ponovo proziva, čak je i vulgaran

Admin Čaušević

Khabib Nurmagomedov je otišao u penziju s učinkom 29:0 nakon što je u Abu Dhabiju pobijedio Justina Gaetheja.

Nekoliko dana nakon borbe UFC je Dagestanca stavio na prvo mjesto najboljih boraca svijeta što je izuzetno zasmetalo Jon Jonesu.

Jonesu je zasmetalo što je uopšte Khabib tražio da bude proglašen za "pund-for-pound" borca jer se kako kaže samo četiri puta borio za broja, a Amerikanac je to uradio 15 puta.

Nakon što je UFC na prvo mjesto stavio popularnog Orla Jones je u prvoj objavi na Twitteru bio vulgaran s porukom: "Ovo je s*anje broj 1"

"Jednoglasna odluka u posljednjem trenutku kao zamjena Al Iaquinte da postane šampion. Conor McGregor je jedini provinik kojeg je imao, a da ga je šira javnost znala. Katapultirao mog čovjeka da postane najbolji svih vremena, ovo je smiješno", poručio je Jones.

Inače, Jones u MMA karijeri ima učinak od 26 pobjeda i jednog poraza. Jedin put je izguio 2009. godine od Matta Hamilla.

Top Komentari

MangasColoradas
...neka mu odrade jedan doping test,mora da se crnjo opet nadrogirao.
11 2
Hele
Slavko, imamo dilera... jos jednog :)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi