Jones: Stipe je moj sljedeći potez, spreman sam za to

Sjajno bi bilo kada bi se to desilo

Jones: Stipe je moj sljedeći potez, spreman sam za to

Emir Dindić

Jon Jones je bio jako aktivan na društvenim mrežama prošli vikend te je sa navijačima razgovarao o svojim budućim planovima. 

Ponovo je tema bila borba oko borbe prvaka srednje kategorije Israela Adesanye i njega, ali jedan od najvećih svih vremena rekao jednostavno da ga takav meč ne zanima.

On je najavio da prelazi u tešku kategoriju još prije nekoliko mjeseci, te još uvijek čeka na borbu među najsnažnijim borcima. Kako je dodao njegov cilj je Stipe Miočić te da će sve uraditi da dođe do borbe protiv njega.

"Osim ogromne zarade, ta borba mi ništa dobro ne bi donijela. Anderson je bio čovjek kojeg je trebalo pobijediti u toj kategoriji, ne Adesanya. Moj sljedeći potez je Stipe i spreman sam na to", rekao je Jones.

Top Komentari

dinass
Tako je, to se ceka
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi