Još jedan poznati kečer napušta WWE

Dean Ambrose se odlučio na odlazak

Još jedan poznati kečer napušta WWE

M. Šljivak
Teme:

Profesionalno hrvanje je u Americi i dalje veoma popularno, a iz godine u godinu takozvani kečeri sve više kupuju publiku i na drugim kontinentima.

Ipak, sve češće velike zvijezde napuštaju WWE, a posljednji u nizu velikih zvijezda koje su se odlučile na odlazak je nekadašnji šampion Dean Ambrose.

Ovaj 33-godišnjak pravog imena Jonathan Good, odlučio se na odlazak. Nije želio produžiti saradnju i od aprila i Wrestlemanije, njegov ugovor prestaje biti validan.

Potvrđeno je to i od strane WWE federacije.

"Dean Ambrose neće obnoviti ugovor po isteku u aprilu. Zahvalni smo mu i cijenimo sve što je dao za WWE i naše fanove. Želimo mu sve najbolje i nadamo se da će se u budućnosti vratiti", stoji u poruci WWE federacije.

Ambrose odlazi kao jedan od osam Grand Slam pobjednika u historiji WWE. Držao je titule svjetskog WWE prvaka, interkontinentalnog, šampiona SAD-a i tag team šampiona.

Član WWE je postao 2011. godine, a u glavnom rosteru je od 2012. godine, kada je i krenuo u osvajanje titula zajedno sa najboljim prijateljem Sethom Rollinsom.

Top Komentari

Benjanov Malicev
ne mogu da vjerujem da ljudi ovo prate
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi