Šok u svijetu kečera: Roman Reigns započinje najtežu borbu - životnu
Joe je pred sobom imao veliku fudbalsku karijeru u najavi. Međutim, na koledžu mu se prvi put pojavila bolest i njegova karijera je bila gotova. Dobio je šansu u WWE gdje je postao jedan od omiljenih likova (Foto: Printscreen)

Boluje od leukemije

Šok u svijetu kečera: Roman Reigns započinje najtežu borbu - životnu

Midhat Šljivak
Teme:

WWE organizacija ostala je jučer bez jedne od najvećih zvijezda.

Roman Reigns, 33-godišnja zvijezda popularnih kečera, objavio je kako odlazi sa scene jer boluje od leukemije.

Reigns, pravog imena Leati Joseph Anoa, šokirao je sve fanove u showu Raw kada se pojavio u ringu, te je objavio kako već 12 godina vodi tešku bitku sa opakom bolešću.

Jednom ju je pobijedio, bolest se ipak vratila i Reigns je odlučio da se povuče, te da napusti titulu univerzalnog šampiona koju je držao.

Njegovo priznanje je šokiralo sve u WWE svijetu, ali i van njega, te sa svih strana stižu poruke podrške za jednog od omiljenih hrvača ove organizacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi