Policija na ulici ubila MMA borca: Izgubio je glavu, počeo je divljati i prebijati ljude

Brazilac ubijen u 49. godini

Policija na ulici ubila MMA borca: Izgubio je glavu, počeo je divljati i prebijati ljude

M. Šljivak
Teme:

Nekadašnji MMA borac Jose Carlos Coimbra (49) ubijen je na ulici od strane brazilske policije.

Ovaj 49-godišnjak izgubio je život u gradu Jardim America. Policija ga je ubila nakon što je divljao na ulici napadajući i prebijajući prolaznike.

Coimbra je potpuno 'izgubio glavu'. Izašao je na ulicu i počeo je napadati prolaznike. Oni su potom pozvali policiju koja je reagovala.

Na početku se činilo kako će se ovaj 49-godišnjak smiriti. Mirno je stavio ruke na glavu i predao se policiji. Međutim, mir je kratko trajao. Ubrzo je ponovo počeo haos.

Coimbra je ponovo počeo divljati u policijskom automobilu. Uspio se osloboditi, izašao je napolje i počeo je skakati po krovu auta.

Policija je nekoliko puta upozorila borca. On se nikako nije smirivao, a kako mu nisu mogli prići donesena je odluka da ga upucaju.

[twitter]https://twitter.com/Kayovids/status/1555056799027527680[/twitter]

Coimbri nije bilo spasa. Policija ga je pokušala spasiti nakon što je upucan, ali nažalost ovaj nekadašnji borac je ostao na mjestu mrtav.

Kompletnu situaciju snimili su prolaznici, a prema informacijama iz Brazila ovaj MMA borac imao je psihotični napad.

Brazilski MMA borac nije imao pretjerano uspješnu karijeru. Odradio je samo jedan profesionalni meč kojeg je na kraju izgubio. Uglavnom je radio amaterske priredbe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi