Joshua ima poruku pred večerašnju borbu

Zna da će biti spektakularno

Joshua ima poruku pred večerašnju borbu

E. Škorić

Svijet s nestrpljenjem očekuje večerašnju borbu između Anthonyja Joshue i Vladimira Klička.

U ringu na londonskom stadionu Wembley sve je spremno za spektakl. Britanski teniser, IBF prvak, spreman je za velikog Klička i nada se da će uz veliku podršku doći do trofeja.

Očekuje se oko 90.000 ljudi na Wembleyju, a Kličko će pokušati da se vrati na tron, mada mnogi smatraju da je Joshua spreman da dođe do pojasa.

Engleski mediji prate svaki korak boraca, a tamošnji novinari tvrde da su i Joshua i Kličko potpuno smireni i da nisu previše uzbuđeni, bez obzira koliko bio važan večerašnji meč.

"Jedino što mogu da predvidim je da će atmosfera biti bolja nego ikad prije. I iz runde u rundu ići ću po pobjedu", rekao je Joshua.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi