Joshua otkrio šta je rekao Kličku prije nokauta
Foto: EPA

Sjajnom Britancu ne nedostaje samopouzdanja

Joshua otkrio šta je rekao Kličku prije nokauta

Anthony Joshua je protiv Vladimira Klička opravdao očekivanja svojih mnogobrojnih simpatizera, ali i velikog dijela ljudi iz svijeta boksa koji su ga fovorizirali u meču protiv legendarnog Ukrajinca.

Nedugo nakon spektakularnog meča, u kojem su i jedan i drugi bokser bili u nokdaunu, ali i koji je Britanac završio tehničkim nokautom u 11. rundi, Joshua je otkrio šta je poručio Kličku prije nokauta.

U toku meča se moglo primijetiti da se Joshua nekoliko puta obraćao iskusnom Kličku, a za BBC je otkrio šta mu je tačno rekao pred 11. rundu.

"Rekao sam mu da ću mu isprašiti g***cu u sljedećoj rundi", izjavio je Anthony Joshua.

"Moji treneri su mi na kraju desete runde rekli da moram pobjediti sljedeću, ali ja sam im rekao da sam samo odmorio jednu rundu, da se ne brinu", dodao je Joshua.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi