Joshua otkrio šta je rekao Ruizu kad su se zagrlili na kraju meča

Britanac vratio titulu

Joshua otkrio šta je rekao Ruizu kad su se zagrlili na kraju meča

Admin Čaušević

Anthony Joshua vratio je titulu prvaka svijeta u teškoj kategoriji nakon što je jednoglasnom odlukom sudija u revanš meču pobijedio Andyja Ruiza.

Britanac je načeo Meksikanca već u prvoj rundi nakon odličnog udarca desnom rukom, ali je Ruiz uspio izdržati do kraja.

Na press konferenciji poslije borbe novinare je zanimalo što je Joshua rekao Ruizu odmah nakon što se čuo posljednji gong.

"Rekao sam mu nikad ne odustaj. Samo sam mu rekao da nikad ne odustaje", rekao je popularni AJ te dodao:

"Teško je, prije svega ti si veliki čovjek. Ti si i veliki šampion. Ali sam mu rekao da ne odustaje i neka i dalje ganja svoj san".

Joshua je nakon toga Ruiza potapšao po leđima uz opasku da je siguran da će se sresti ponovo.

Za očekivati je da Ruiz i Joshua u narednom periodu dogovore i treći međusobnu borbu.

Top Komentari

K79
Nema trece borbe barem uskoro ide prvo Wilder pa Fury itd steta sto se bucko nije ozbiljnije pripremao za ovaj meč ko zna dali ce ikada više imati priliku a simpa decko
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi