Joshua pred meč s Kličkom napravio potez vrijedan divljenja
Foto: EPA

Prvom treneru kupio novi automobil

Joshua pred meč s Kličkom napravio potez vrijedan divljenja

Midhat Šljivak

Anthony Joshua imaće u subotu meč karijere.

IBF prvak svijeta u teškoj kategoriji u ringu će se naći s velikim Vladimirom Kličkom, a ovaj duo će se boriti za titule prvaka u tri verzije.

Joshua je jedan od najpopularnijih sportista u Velikoj Britaniji. Malo je onih koji ga ne cijene, a 27-godišnji bokser je pred meč protiv Klička pokazao zašto je to tako.

On je prvom treneru Seanu Murphyju poklonio skupocjeni automobil. Posve neočekivano se pojavio u dvorani i počastio je trenera automobilom BMW M6.

Ovo je izazvalo veliko oduševljene. Murphy nije mogao da vjeruje šta ga je snašlo, a Joshua je napravio još jedan potez vrijedan divljenja.

Nakon posjete bivšem treneru, AJ se okrenuo nastavku priprema za Klička. Wembley je spreman za spektakl, baš kao i svi ljubitelji boksa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi