Joshuine noge pred revanš s Ruizom izgledaju nerealno

Meč na programu 7. decembra

Joshuine noge pred revanš s Ruizom izgledaju nerealno

A. Čaušević

Anthony Joshua će 7. decembra imati priliku da se revanšira Andyju Ruizu nakon što ga je Meksikanac porazio u junu. 

Radi se definitivno o jednom od najiščekivanijih mečeva u posljednoj dekadi i bit će intersantno vidjeti da li se Britanac može oporaviti od šokantnog poraza od prije nekoliko mjeseci.

Sedam dana pred revanš Joshua izgleda veoma zdravo i sasvim je jasno da će potpuno spreman dočekati priliku da se "osveti".

Ovaj 30-godišnjak je na Instagramu objavio fotografiju s treninga, a najviše pažnje je privukao izgled njegovih nogu.

View this post on Instagram

HUNGRY 🦁

A post shared by Anthony Joshua (@anthonyjoshua) on

Očekivano je da AJ ima izgled sportiste, mnogi kažu da više podsjeća na body buildera nego na boksera, ali veličina njegovih mišića na nogama nije prošla nezapažno.

Joshua je nerealno izgledao i pred prvi meč, ali je na kraju izgubio što govori da nije sve u snazi i u mišićima, već u stilu udaranja i sposobnosti da se dobije borba.

Top Komentari

Mali Memo
Jedan kvalitetan udarac u bradu i slijedi lagano otkazivanje nerealnih mišića.
5 0
Dobojlija
Dzabe I ovoliko misica kad ovo nije kickbox da udara nogama osim toga velika masa misica ce ga usporiti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi