Ljiljani na rukama u čast oca iz Tuzle i tijelo puno ožiljaka - Dobila ih je u borbi s tigrom
Njeno tijelo je ispunjeno brojnim ožiljcima i tetovažama, a mnogi ostaju u nevjerici kada čuju šta se desilo (Foto: Instagram)

Julija Pajić želi probati sve što je žestoko

Ljiljani na rukama u čast oca iz Tuzle i tijelo puno ožiljaka - Dobila ih je u borbi s tigrom

M. Šljivak

Julija Pajić relativno je nepoznato ime u Bosni i Hercegovini, ali priča ove 25-godišnje djevojke zaista je nevjerovatna i s njom su dobro upoznati ljubitelji mješovitih borilačkih vještina u regionu.

Bosansko-crnogorska borkinja Julija Pajić (25) rođena je u Njemačkoj, ali dobro pamti odakle je i na svom tijelu je posvetila brojne tetovaže u čast Bosne i Hercegovine.

Julija je rođena 1997. godine u Frankfurtu. Otac Tomislav je iz Tuzle, a majka Biserka iz Crne Gore. Često je u Tuzli i tu joj je kaže najbolje.

Zbog toga je na rukama odlučila istetovirati ljiljane kao jasan simbol Bosne i Hercegovine. Pored brojnih tetovaža na njenom tijelu je veliki broj čudnih ožiljaka. Nastali su u borbi s tigrom.

"Mnogi misle da sam bila u saobraćajnoj nesreću. Kada im kažem da sam se borila protiv tigra, mnogi misle da nisam normalna. Puštam im da tako misle", otkrila je Pajić i otkriva šta se zapravo desilo.

Oglasi

"Otišla sam u šumu s čovjekom koji je imao tigra. Željela sam to uraditi i ušla sam kavez. Tigar me napao, borili smo se i ostali su mi ovi tragovi. Ne žalim za tim, postala sam jača zbog toga."

U čast ove borbe istetovirala je tigra na vratu. Izgleda zaista čudesno, a ni to nije sve što je u životu napravila ova zaista istinska Bosanka. Uspjela je pobijediti i muškarca koji radi kao osiguranje u jednom klubu.

Kada je van oktagona Julija je posvećena manekenskoj karijeri. Zbog svog izgleda ima brojne ponude za snimanja, a voli i svirati klavir i to je maksimalno opušta.

Od borilačke karijere je uzela malu pauzu. Posljednji meč imala je u julu 2022. godine kada je došla do četvrte pobjede u karijeri i trenutno je na omjeru od četiri pobjede i dva poraza.

Iako je u oktagonu poprilično nemilosrdna prema rivalima, van njega je prekrasna osoba.

"Veoma sam emotivna, volim se smijati, volim svirati klavir. U borbi nemam strah, poštujem sve, ali uvijek želim pobijediti", tvrdi ova 25-godišnjakinja.

Julija privlači pažnju gdje god da se pojavi i nema dileme da ćemo u budućnosti još dosta puta čuti za nju.

Top Komentari

rl9_barca
Pa ovo je ona sto je rekla dajte joj odnah kaylu harison,pa je ona pacheco razbi za 3 sekunde,,nec trajao 3 sekunde,dva udarca j pajic nokautirana,daleko je ona od vrha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti