Junior Dos Santos poručio rivalu: Ti si ulični borac? E, dobit ćeš batine!

Cigano se iznervirao

Junior Dos Santos poručio rivalu: Ti si ulični borac? E, dobit ćeš batine!

Sjajni brazilski borac Junior dos Santos spreman je za novi meč u UFC-u. 

Naredni protivnik popularnog Cigana će biti Australac Tai Tuivase koji će na 'domaćemn terenu' u Australiji pokušati da ostvari najveću pobjedu u karijeri.

Ipak, bit će mu ekstremno teško obzirom da će se boriti protiv nekadašnjeg prvaka teške kategorije koji je silno motivisan zbog izjave njegovog protivnika.

"U njegovoj posljednjoj borbi protiv Andreja Arlovskog, kada ga je Burce Buffer najavljivao, rekao je da predstavlja uličnu borbu. Gledao sam taj njegov posljednji meč i kada je to izgovoreno bio sam u šoku. Što? Pa to nije niti borilačka vještina! Mislio sam da se borim protiv pravog borca koji dolazi iz borilačkog sporta. Ali to očito nije slučaj. Želim više znati o tom njegovom stilu pa ću ga pitati jednog dana", rekao je Dos Santos koji je poručio da će nokautirati rivala.

"Dođi u pravu dvoranu, bori se protiv pravih boraca i dobit ćeš batine. Ako je taj borac, taj Tai Tuivasa, zaista ulični borac, to će i dobiti. Dobit će batine 2. decembra u Adelaideu", poručio je Dos Santos.

Podsjetimo, Cigano je trenutno na omjeru od 19 pobjeda i pet poraza u UFC-u, dok njegov rival ima omjer 3:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi