Kako su izgledali najpopularniji MMA borci prije slave?
Iako danas važe za ljude kojima ne želite 'stati na žulj', nekada su bili prilično bezopasni.

Nekada i nisu bili tako opasni

Kako su izgledali najpopularniji MMA borci prije slave?

MMA borci danas važe za vjerovatno najopasnije i najspremnije momke koje možete sresti na ulici. Upravo zbog toga nije ni čudo što se mnogi pribojavaju da im 'stanu na žulj'.

Naravno, oni pravi profesionalci i oni koji su dugo opstali u ovom sportu obično iza sebe nemaju nijedan incident van ringa i potpuno su bezopasni, odnosno ponašaju se kako bi se sportisti i trebali ponašati. Ali, svakako da njihova pojava u javnosti izaziva određeno strahopoštovanje zbog njihovog korpulentnog izgleda.

Ipak, nekada i nisu izgledali tako opasno, posebno u mlađim danima. Borci poput Brocka Lesnara ili Alistaira Overeema važe za one koje ne želite mrko pogledati, ali nekada su i oni bili samo obična bezopasna djeca.

U nastavku ćemo pogledati kako su neki od najpopularnijih MMA boraca današnjice izgledali prije slave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi