Rival iz oktagona priznao: Nisam siguran da postoji čovjek koji može pobijediti Khabiba
Foto - Screenshot

Justin Gaethje sasvim iskren

Rival iz oktagona priznao: Nisam siguran da postoji čovjek koji može pobijediti Khabiba

M. Šljivak

Justin Gaethje posljednji je čovjek sa kojim se borio Khabib Nurmagomedov.

U oktobru prošle godine Gathje je zaustavljen od Khabiba u drugoj rundi i tako je zaustavljen njegov niz pobjeda.

The Eagle se nakon tog meča oprostio, a Gaethje kao i većina drugih sa kojim se borio tvrdi da je Khabib jednostavno dimenzija više za sve druge iz lake kategorije UFC-a.

"Khabib je veoma, veoma snažan. Nevjerovatno je kako mijenja pozicije dok je na podu. Ima i mogućnost da sakrije bol jer sam ga čisto pogađao, znao sam da je osjetio bol, ali nije je pokazivao", rekao je Gaethje i nastavlja:

"Ima odličnu bradu. Jesam li se mogao drugačije boriti i odabrati drugu taktiku? Ko zna, ali nisam baš siguran da ovog čovjeka iko može pobijediti u UFC-u ili na svijetu", rekao je Gaethje.

Khabib je još uvijek vlasnik pojasa, ali vrlo lako bi se moglo desiti da ga uskoro napusti.

Top Komentari

Sejo1979
Svaka cast Justine jedan si od rjetkih koja prizna sto svi znaku svaka ti cast na tome
4 0
svasta
Posteno priznanje!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti