Ovakav nokaut teško da ćete više ikad vidjeti
Foto - Screenshot

Brutalno

Ovakav nokaut teško da ćete više ikad vidjeti

M. Šljivak
Teme:

Švedski MMA borac Kevin Munje na spektakularan način je došao do četvrte pobjede u profesionalnoj karijeri.

Munje je na eventu organizacije UAE Warriors spektakularno nokautirao svog rivala Khaleda Awa Jashella i to na način kakav se ne viđa često.

Nakon nekoliko promašaja s obje strane Munje je nekako uspio da pogodi rivala i da ga brutalno nokautira, a nakon ovakvog udarca povratka više nije bilo.

Nesretni Awa samo je zaspao od udarca. Sudija je srećom brzo reagovao i spriječio je još neki udarac kojeg je švedski borac već bio spreman uputiti.

Munje je ovom pobjedom došao do omjera od 4-0, dok je Awa Jashellu ovo bio debi kojeg je na kraju izgubio i to na jako bolan način.

Ovo je bez ikakve dileme jedan od najboljih nokauta u posljednje vrijeme i definitvno je Munje kandidat za najbolji nokaut godine.

Top Komentari

Gr0hot
Original svedjanin
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi