I Khabib je morao prokomentarisati Conorov debakl, pogodio je u srž

Nurmagomedov sasvim iskreno

I Khabib je morao prokomentarisati Conorov debakl, pogodio je u srž

A. Čaušević

Khabib Nurmagomedov se nije mogao sudržati, a da ne prokomentariše težak poraz Conora McGregora protiv Dustina Poiriera.

Poirier je Conora nokautirao u drugoj rundi, a čini se da Khabib uopšte nije previše bio iznenađen zbog toga.

Nurmagomedov je bio potpuno iskren s porukom da je promjena sparing partnera najveći krivac za Conorov poraz.

"Eto što se desi kada promijeniš cijeli tim, ostaviš sparing partnere koji su te učinili šampionom i sparinguješ s malom djecom, daleko od stvarnosti", napisao je Khabib.

McGregor se za meč sa Poirierom pripremao sa sparing partnerom Dylanom Moranom kako bi se što bolje pripremio za mogući okraj s filipinskom bokserskom legendom Mannyjem Pacquiaom.

Top Komentari

huizju
Conor jednostavno vise nije isti nakon poraza od Khabiba. Psihicki ga je uzdrmalo, ocigledno. Neka se oprosti od mma, bolje nego da ga neko ponizava, pokazao je ranije kakav je borac, niko ne treba da osporava..
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi