Sekunde su dijelile od susreta Khabiba i Conora oči u oči
Foto - Screenshot

Khabib se pojavio nakon 30 sekundi

Sekunde su dijelile od susreta Khabiba i Conora oči u oči

M. Šljivak

UFC komentator Dan Hardy postavio je itekako zanimljiv snimak u kojem se vidi da su se veliki rivali Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov umalo sreli oči u oči u Abu Dhabiju.

Conor čeka svoj povratnički meč protiv Dustina Poiriera, koji je na programu u subotu, dok je Khabib stigao u ulozi trenera svog rođaka Umara.

I sekunde su odlučivale o susretu Conora i Khabiba u hotelu. Dogodilo se to po dolasku Irca sa porodicom koji je srećom odmah otišao u apartman u kojem je smešten.

Samo 30 sekundi kasnije pojavio se Khabib sa ekipom i ko zna šta bi se desilo da su se veliki rivali došli oči u oči.

Naravno, teško je vjerovati da bi The Eagle krenuo na McGregora koji je nosio sina u rukama, dok se sa irskim borcem nikad ne zna šta bi učinio.

Sreća je da se nisu vidjeli, a UFC je svim silama pokušao da organizuje sve kako do susreta van oktagona ne bi došlo.

Oglasi

"Kladio bih se u dušu i sve što imam da bi Conor sad pobijedio Khabiba"

Čovjek koji je glavni krivac što je Khabib Nurmagomedov uletio u publiku i započeo tuču nakon meča sa Conorom McGregorom u oktobru 2018. godine je Dillon Danis.

Ovaj MMA borac koji je poznatiji po brojnim bizarnim izjavama, nego po borbama, dobacivao je tokom meča Khabibu, a ovaj se odlučio da započne obračun sa njim.

Danis je poznat kao veliki prijatelj Conora McGregora. Njegov je nekadašnji sparing partner, a uvjeren je da bi u revanšu Irac pobijedio Khabiba.

"Nadam se da će biti revanša, a ako ga bude, borba neće biti izjednačena. Sa stavom kojeg Conor ima trenutno, lagano će pobijediti", tvrdi Danis i nastavlja:

"Vjerujte mi, znam za šta je Conor sposoban. Khabib je jednodimenzionalan borac i Conor bi ga nokautirao. Pa, u prošloj borbi je kontrolisao sve. Sa ovim stavom i pravim pripremama, ne bi ostavio Khabibu nikakvu šansu. Kladio bih se u dušu i sve što imam na njegovu pobjedu", rekao je Danis.

UFC svim silama želi da organizuje revanš, ali za sada od toga nema ništa i po svemu sudeći Khabib nema namjeru da se vraća u MMA.

Promo

Top Komentari

Vrana
Khabib bi ga pojeo i drugi i treci put, i uvjek dok je ziv!
3 0
Beclija90
A ljudi, kao da se njih dvojica nikad vise nisu sreli nakon borbe. To je UFC, to je Show... molim vas
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi