"Ne radujte se! Khabib igra veliku igru i koristi Whitea"
Foto - Instagram

Prijatelj o Dagestancu

"Ne radujte se! Khabib igra veliku igru i koristi Whitea"

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov obavio je u Abu Dhabiju razgovore sa Danom Whiteom o mogućem povratku u oktagon.

Šef UFC-a jučer je otkrio detalje razgovora. Istakao je kako mu je The Eagle saopštio da će se vratiti ukoliko nađe neki spektakularan razlog za povratak.

Ipak, porodični prijatelj i poznati ruski komentator Ramazan Rabadanov tvrdi da Khabib dobro zna šta radi i da povratka sigurno neće biti.

"Khabib igra veliku igru. U velikim je poslovima i koristi Whitea kako bi napravio veliki posao. Ni 100 miliona ga ne vraća, jer je ovo sve mnogo veći nivo i postoji veliki interes države. Ne radujte se, neće biti povratka", rekao je on i nastavio je:

"Khabib je prestrog prema sebi i ne bi prekršio obećanje radi slave i nekoliko desetina miliona dolara. Zašto želi zadržati pojas što je duže moguće? Zato da bi njegov prijatelj Islam Makhachev mogao da se što više približi borbi za pojas i da ga na kraju preda njemu", rekao je Rabadanov.

Khabib je karijeru završio sa omjerom 29-0.

Top Komentari

Zoilomas
hahaha ovaj se gusi u sapunicama i drami.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi