White odbio da mu uruči pojas nakon skandala

Khabib iz oktagona otišao bez pojasa

9

Komentari (9)

Mr.Balboa
Otisao bez pojasa jer je Musliman,e to njima smeta,ma Khabibe brate ne moraju ti ga ni dati dokazao si sve sto si trebao citavom svijetu,sad nek gledaju snimak!!!Neka ovak white vlasnik prepusti nekom ko ce biti posteniji od njega,a znao je cutati I smijati se kad je onaj majmun irski vrijedjao sa alkoholom u ruci!!!
Seva1956
AFERIM KHABIBE !
adem kozic
Šta sve radi Conor I opet ga poštujete , Khabib jednom poludi i odmah "opasnost da ostane bez pojasa" !! SRAMOTA !!
GGMU
Spusti glupog irca na zemlju
Saimai1316
Da njemu nedaju pojas jer je poludio nakpn meca i svih tih provokacija,a onog pjanduru pustaju u ring iako je napao autobus drugih boraca i na vaganju je htio udariti khabiba nogom..eto nije im bar u ringu uspijelo da mu ukradu pojas
*p!p!t@*
Ko imalo razumije engleski shvatit će da je naslov ovoga teksta jedan klik više... Odbio mu je uručiti pojas iz sigurnosnih razloga, ne zato što mu ga neće uručiti!
Saimai1316
Da tacno,iz straha da publika koja je na strani onog cigana ne izazove nerede.al sta koga briga publika,pobijedio je i daj covjeku ono za sta se borio.kraj price
Asterix
kommando88
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.