Khabib je već pokazao da je sportista za primjer!

Protiv McGregora se nije mogao suzdržati

Khabib je već pokazao da je sportista za primjer!

Endin Čaušević

Khabib Nurmagomedov se nalazi ovih dana u centru pažnje nakon borbe protiv Conora McGregora za pojas u lakoj kategoriji UFC-a.

Khabib je pobijedio irskog borca koji je u četvrtoj runi predao meč, a onda je napravio pravi haos. Dagestanac je preskočio kavez i napao trenere Conorovog tima, a onda su se uključili i članovi Khabibove ekipe.

Međutim, brzom reakcijom osigurana spriječen je veći skandal, a Khabib je uz zvižduke ispraćen iz dvorane. Ipak, nakon meča ovaj borac se izvinio zbog svog poteza, ali je poručio da jednostavno ne dozvoljava nikome da mu vrijeđa vjeru, porodicu i državu.

Mnogi su osudili Khabiba što nije sportski reagovao i rukovao se s McGregorom, ali je mnogima i jasno zašto to nije uradio. Da je Khabib zaista veliki sportista najbolje dokazuje ovaj videoprilog.

Top Komentari

Mr.Balboa
Onolike provokacije I to kakve,niko nebi mogao podnijeti,tako da kao sto kaze Joe Rogan,khabib je zaista korektan I dobar covjek I nije vrijedjao Conora,vec je trpio uvrede konstantno!!!
23 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti