Oglasili se i iz policije o incidentima nakon borbe Nurmagomedova i McGregora

Hapšenja nije bilo

Oglasili se i iz policije o incidentima nakon borbe Nurmagomedova i McGregora

Khabib Nurmagomedov je odbranio UFC-ov pojas prvaka u lakoj kategoriji protiv izazivača Conora McGregora i to prekidom polovinom četvrte runde.

Ono što se dešavalo nakon borbe je, međutim, i dalje tema broj jedan mnogih svjetskih medija.

Conorov tim je prije i tokom borbe provocirao Nurmagomedova koji je nakon meča preskočio ogradu oktagona i napao članove McGregorovog tima, dok se Irac za to vrijeme u oktagonu obračunavao sa najmanje dvojicom iz Dagestančevog tabora.

McGregor je odmah nakon incidenta poručio da neće tužiti ljude koji su uskočili u oktagon kako bi se obračunali sa njim, a sada se i policija Las Vegasa oglasila povodom pomenutih incidenata i potvrdila da nije bilo uhapšenih.

"Policajci LVMPD-a su pomagali u razdvajanju i zaustavljanju nekoliko manjih tuča koje su se desile nakon glavne borbe UFC-ove manifestacije u Las Vegasu. Nakon što su svi razdvojeni, niko nije želio podnositi tužbe i niko nije uhapšen", stoji u saopštenju policije.

Top Komentari

Emir
To nista ne znaci ako nisu uhapseni, ne znaci da nece biti podignuta optuzba za pojedince, to se nekada zna desiti i mjesecima cak i par godina poslje.
3 5
Benjamingst
Inace policija u Nevadi je zafrkana jedna od opasnih u USA...
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti