"Khabib je toliko bogat da bi zaista odbio pet milijardi dolara od UFC-a"
Foto - EPA

Cormier o šampionu

"Khabib je toliko bogat da bi zaista odbio pet milijardi dolara od UFC-a"

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov odbio je ponudu UFC-a da sa Conorom McGregorom predvodi Ultimate Fighter kao jedan od trenera.

The Eagle je bio spreman da prihvati ponudu, ali je na kraju ipak odustao jer nije želio da išta više radi sa McGregorom, čovjekom koji ga je brutalno vrijeđao prije međusobnog meča 2018. godine.

Khabib je razbio Conora iz osvete. Uništio ga je u oktagonu, a iako se pregovaralo o novoj borbi, to se vjerovatno nikada neće desiti.

Tako smatra i nekadašnji teškaški šampion i veliki Khabibov prijatelj Daniel Cormier.

"Ne vjerujem da će se boriti sa McGregorom ponovo. Mada, da radim za UFC, naravno da bih pokušao organizovati taj meč", rekao je Cormier i zatim je komentarisao Khabibovu izjavu da ne bi pristao da išta radi sa McGregorom ni za pet milijardi dolara.

"Khabib je toliko bogat da mu novac nije potreban. Khabib je ludo bogat. Rekao im je da ne bi pristao da trenira TUF sa ni za pet milijardi dolara. Znate šta je najluđe, on to i misli. On je najponiznija osoba na svijetu i ako nešto kaže, to i misli. Uvijek govori istinu, ali ja bih volio da se bori sa Conorom", istakao je Cormier.

Khabib se u oktagon vraća naredne sedmice u borbi protiv Justina Gaethjea.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi