Ponižen u borbi godinama ne spava zbog Khabiba, Conor je dočekao svojih pet minuta: "Švorc je"
(AP Photo/Pavel Golovkin)

Rusi zamrznuli račune Dagestancu

Ponižen u borbi godinama ne spava zbog Khabiba, Conor je dočekao svojih pet minuta: "Švorc je"

Midhat Šljivak

Legendarnom MMA borcu Khabibu Nurmagomedovu zatvoreni su bankovni računi zbog poreskog duga od tri miliona dolara. I dok The Eagle ne djeluje previše zabrinuto i uživa na utakmicama Evropskog prvenstva, Conor McGregor slavi njegove nevolje.

Khabib Nurmagomedov našao se u problemima. Računi u Rusiji navodno su mu blokirani zbog poreskog duga od tri miliona dolara koje je napravila njegova Eagle Fighting organizacija.

Za sada nema zvanične potvrde o ovoj vijesti. Khabib ne izgleda previše zabrinuto i uživa u društvu fudbalskih legendi na utakmicama Evropskog prvenstva u Njemačkoj.

Međutim, njegove nevolje razlog su za slavlje kod čovjeka koji zbog Khabiba ne spava - Conora McGregora.

Ne može Irac da svari da je ponižen u borbi protiv Dagestanca. Zato često piše gomilu gluposti na društvenim mrežama, a tako je i sad.

"Švorc i u bijegu. Neka radi sklekove za pare", prvo je napisao Conor i zatim je dodao: "Čuo sam da radi kao porta potty u Dubaiju".

Oglasi

Porta Potty označava perverzni fetiš koju koriste bogati šeici u kojima dame za visoke cifre pristaju na najgroznije moguće stvari.

I prethodnih dana je Conor vrištao zbog Khabiba nakon što je jedan od terorista koji su izvršili napad u Dagestanu bio MMA borac koji je koristio usluge Khabibove dvorane.

Ponovo je Irac izgovorio zaista gnusne uvrede od kojih se svaka normalna osoba naježi.

"S ovim pacovom sam se borio sa slomljenim stopalom. Trebao sam odložiti borbu kao što sam napravio sad. Ovom je***u rođaka sam dao prednost. Usrao se u autobusu i pokazao da ima kukavičje srce. Sad si sje*an. Slavit ću kad umreš", poručio je Conor.

Oglasi

Potom je Khabiba i njegov tim nazvao teroristima tvrdeći da su držali u zatočeništvu ljude iz antidoping agencije.

Rekli bismo ništa novo od Conora. Vazda je 'ujedao' putem društvenih mreža, a ne pamti kada je ostvario posljednju pobjedu u MMA svijetu.

Meč protiv Michaela Chandlera otkazao je zbog povrede malog prsta na nozi. To istinske borce ne zaustavlja u borbi, ali on odavno nije sami vrh MMA scene, iako je još uvijek privlačan za dokazivanje i borbe za veliku lovu.

Još uvijek se ne zna kada će biti odrađen odgođeni meč protiv Chandlera, no pretpostavka je da će to biti za dva ili tri mjeseca, ako ne bude nekih novih 'velikih' povreda.

Top Komentari

Pixi2021
Hahaha živi mu tip u glavi a kiriju neplaća
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi