Khabib Nurmagomedov sastavio je listu po njemu najboljih nogometaša svih vremena

Khabib Nurmagomedov sastavio je listu po njemu najboljih nogometaša svih vremena

E. Oštraković

UFC-ov prvak u lakoj kategoriji imenovao je najbolje nogomtaše u povijesti.

Na spisku čečenskog borca nalazi se sedam igrača koje on smatra najboljim na svijetu.

"Nije lako izabrati najbolje, ali po meni to su Pele, Diego Maradona, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Zinedine Zidane i Brazilac Ronaldo", kazao je Khabib.

"Luis Figo je također jedan od najvećih. 2000. godine osvojio je Zlatnu loptu, tada je to bio njegov vrhunac. Ti su igrači vjerojatno najbolji ", rekao je Khabib u intervjuu za Reebok na Instagramu.

Podsjetimo, Nurmagomedov je blizak prijatelj napadača Juventusa Cristiana Ronalda. Nedavno je Portugalac poželio Khabibu pobjedu u sljedećoj borbi.

Top Komentari

Zoilomas
Eto kao nije nikad vidjeo ibrahimovica , schweinsteigera , kahna , shevcenka, xavia, iniestu, de guta, beckhama, salaha, manea, ili trezeguea na primjer i to je samo jedna kesa igraca od vanzemaljske klase. razocarao si me khabib
1 8
Ibro
Lothar Matheus bi mogo biti ucitelj za pola ovih na spisku
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi