Khabib najavio veliku borbu: Sretno brate, ruke gore i samo naprijed

Za manje od 10 dana

Khabib najavio veliku borbu: Sretno brate, ruke gore i samo naprijed

E. Škorić

Khabib Nurmagomedov nedavno se pobjedom nad Justinom Gaethjeom oprostio od MMA, ali je tu da podrži svoje velike prijatelje.

The Eagl je s omjerom 29-0 okončao karijeru, a za svog nasljednika vidi timskog kolegu i čovjeka kojeg naziva bratom Islama Makhacheva.

Radi se o 29-godišnjem Dagestancu koji je odrastao s Khabibom i njegovim ocem Abdulmanapom, ali koji je ipak, za razliku od Khabiba, upisao jedan poraz u UFC-u.

Međutim, zadnjih pet godina nema poraz, a u Las Vegasu ga čeka velika borba. Sreću mu je sada zaželio i sam Khabib.

"Manje od 10 dana ostalo je do glavne borbe u karijeri Islama Makhacheva. Nastupit će u glavnom eventu večeri UFC-a u Vegasu 14. novembra. Sretno brate, ruke gore i naprijed", napisao je Khabib objavivši timsku fotografiju.

Makhachev će se u Las Vegasu boriti protiv bivšeg UFC-ovog prvaka u lakoj kategoriji Rafaela Dos Anjosa.

Top Komentari

Dtox
Samo ovaj skroz lijevo alo odudara a inace ko blizanci da su
0 0
Nek_komsiji_crkne_krava
Ovi ko jaje, jajetu. Kao da im je jedan otac ili ih je ista mati rodila.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi