10

Komentari (10)

Nek_komsiji_crkne_krava
Divljak obicni al nek je brat po vjeri. Koji kretenluk za ne povjerovat kad ga pojedinci nazivaju bratom.
decak
Po čemu je divljak molim te...Čovjek se našalio na svoj račun i Mc Gregorov, neopravdana kritika pojedinaca koji iz svega pokusavaju nesto negativno zakljuciti...
Śmeker007
Nije se on našalio, a nije mu ovo ni prvi put da ima slicne izjave, prije 1-3 godine je imap slicne izjave o zenama, kao ako se oblace provokativno onda ih treba i silovati itd Podrzavas li to isto? Borac jeste tj top sportista bio, al je lik vise nego zaostao..!
Geneve
Kakav papak moras biti da ne shvatas šalu, al’ navikli smo od seljacica poput tebe da si glavni na ovakvim vijestima, kompleksi te pucaju seljacicu iz bosanskih brdskih predjela.
Nek_komsiji_crkne_krava
A ti si gradsko dijete, kretenu jedan zapusteni. Ako ti je on idol kao vecini onda si tupan svjetskih razmjera. Al ne cudi me kakvi primitivci zive na ovim prostorima.
Śmeker007
Druze, ovakvih imamo koliko hoces u našoj BiH, on ne zna nista drugo osim da vrijedja sta ces to mu je domet, a sta i ko i odakle je neko nije bitno, bitno je da si covjek naravno, tako da ovakve je najbolje na ignore i miran si.. Lp
Nek_komsiji_crkne_krava
Hvala na savjetu drug moj. :-)
emanuelmacron
care moj vec sam ti rekao,na ovo portalu samo nediraj ovog konjskog tipa ,koji je glupog bosnje brat, nas Bosnaca nije,kazu daje ovaj ruski konj,prekino boksat zbog vjere,a usro se nije smio dalje,kad tad bi ga razvalili al picka osjeti kad je prpa.
decak
Drugari nije on zaostao, samo ste vi moralno pali...navedi mi konkretno 2-3 razloga zbog cega je on zaostao a vi ili koga smatrate OK ste kao bolji? Zaostao sto je rekao da djevojke 95% gole ulaze u ring između rundi i da je to suvisno, pa zar nijr, da li bi vi voljeli da vam kcerka skoro gola izlazi pred hiljade muskaraca kojima ce se dizat ona stvar na nju...
Asam85
Neka si se ti ogradio od vjere i svoje loše postupke time opravdavaš, blago tebi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.