"Djetetovi prvi koraci su mi veće zadovoljstvo od novih pobjeda u UFC-u"
Foto - Instagram

Khabib jasan da povratka nema

"Djetetovi prvi koraci su mi veće zadovoljstvo od novih pobjeda u UFC-u"

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov održao je danas u Moskvi press konferenciju na kojoj je govorio o poslovima koje je pokrenuo.

Uložio je Dagestanac novac u pokretanje mobilnog operatera, a za milion dolara je kupio i MMA promociju.

Khabib je još jednom istakao da nema namjeru da se vraća u oktagon, te da ima posve druge planove.

"U ovom sam sportu čitav život. Dostigao sam vrh, ostvario mnoge pobjede i više nemam šta da postignem. Male stvari donose zadovoljstvo. Djetetovi prvi koraci mi donose više radosti od pobjeda u UFC-u", rekao je Khabib.

Objasnio je da će otići na sastanak sa Danom Whiteom, ali kako bi dogovorio saradnju njegove nove promocije EFC (Eagle Fighting Championship) sa UFC-om.

"Volio bih da EFC borci mogu bez problema ići u UFC. Recimo, ako neko pobijedi šest borbi i odbrani titulu, da ga UFC odmah potpiše. Želim da EFC bude odskočna daska za svjetsku karijeru", rekao je Khabib.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti