Khabib platio milion dolara kako bi ispunio želju, pa najavio ozbiljne razgovore sa Whiteom
Foto - Instagram

Kupio MMA promociju

Khabib platio milion dolara kako bi ispunio želju, pa najavio ozbiljne razgovore sa Whiteom

M. Šljivak

Khabib Nurmegomedov je za milion dolara kupio MMA promociju Gorilla Fighting Championship.

The Eagle se prije nešto više od mjesec dana penzionisao, odlučio je nakon toga da ima vlastitu promociju što mu je bila želja, te se odlučio na kupovinu GFC-a.

Zvanična potvrda kupovine promocije stići će 2. decembra na press konferenciji u Moskvi, gdje će predstaviti i pokrenuti biznis sa mobilnim operatorom u koji je uložio milione.

GFC će promijeniti ime. Zvat će se Eagle Fighting Championship (EFC), a Khabib ima plan da održava evente širom svijeta i da uđe na brojna tržišta.

Nurmagomedov je najavio i razgovore sa prvim čovjekom UFC-a Danom Whiteom.

"Samo ga želim vidjeti. Uvijek se dobro zabavimo. Imam za njega interesantan prijedlog, a ima i on za mene. Vidjet ćemo. Imat ćemo bitan razgovor", rekao je Khabib.

Vidjet ćemo hoće li se Khabib vratiti po 30. pobjedu što je bila želja njegovog pokojnog oca i što White silno želi organizovati ili će ostati u penziji.

Top Komentari

SeoRusilac
Čuj pokojnog oca, valjda rahmetli oca? Čovjek je bio musliman
7 1
WOLF20
Taman se pitam sta je ovo nema nista vec dva sata o Khabibu
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi