Fotografija Khabiba i njegovog oca koja vam jednostavno tjera suze na oči

Bez oca više ne želi da se bori

Fotografija Khabiba i njegovog oca koja vam jednostavno tjera suze na oči

E. Čaušević

Khabib Nurmagomedov sinoć se odlučio oprostiti od UFC-a nakon pobjede protiv Justina Gaethjea.

Khabib je pokazao još jednom da je apsolutni kralj u oktagonu, te je došao do skora 29-0. Nakon meča je zaplakao i objavio da je ovo kraj njegove karijere jer je tako obećao svojoj majci.

Nedavno je preminuo njegov otac koji je bio uz njega na svakom meču, te je jasno koliko ga je potresla njegova smrt. Majci je obećao da se bez podrške oca jednostavno više ne želi da bori.

Sinoć je nakon meča bacio rukavice na pod i poručio da je to bila njegova posljednja borba. Na društvrenim mrežama pojavila se sjajna montaža Khabiba i njegovog, a ova fotografija vam jednostavno tjera suze na oči.

"Budite bliski sa svojim roditeljima jer nikada ne znate šta se može desiti sutra", rekao je, između ostalog, Khabib nakon sinoćnje pobjede.

Image

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi