Khabib ponosno objavio: Još jedan Nurmagomedov potpisao je za UFC
Foto - Instagram

Umar u velikom društvu

Khabib ponosno objavio: Još jedan Nurmagomedov potpisao je za UFC

Midhat Šljivak

UFC prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov objavio je danas kako je njegov bratić Umar novi član najjače borilačke organizacije svijeta.

Talentovani 24-godišnjak visok 173 centimetra bori se u perolakoj kategoriji i u dosadašnjoj karijeri je na omjeru od 12-0.

"Na fotografiji smo ja, konj i UFC borac. Brate, pred tobom je dosta dokazivanja. Kad sam ja potpisao za UFC, bilo je mnogo onih koji nisu vjerovali u mene, ali moj tim i prijatelji jesu. Imaš sve što je potrebno za uspjeh i sad je na tebi da radiš i da dokažeš kako ti je mjesto među najboljim borcima svijeta", napisao je Khabib.

Umar Nurmagomedov je, kao i Khabib, poznat po fantastičnom hrvanju. U dosadašnjih 12 mečeva pet je puta protivnika prisilio na predaju, šest puta je slavio odlukom sudija i jednom nokautom.

Top Komentari

andi
samo dajte,neka vas,ma ša Allah,navijamo za vas selam.Bosna.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi