Khabib pred spektakl: Inshallah pobijediću ga, ovo je više od borbe

Šampion napustio press konferenciju

Khabib pred spektakl: Inshallah pobijediću ga, ovo je više od borbe

Midhat Šljivak

Khabib Nurmagomedov braniće u subotu u Las Vegasu pojas prvaka lake kateogorije UFC-a.

Protivnik mu je irska MMA zvijezda Conor McGregor, a kako je miljenik UFC-a kasnio, Khabib je odlučio da sam održi press konferenciju i zatim ju je i napustio.

Istakao je međutim da ne razmišlja o Conoru i poručio je da će ga pobijediti.

"Ne razmišljam o njemu. Ja sam došao na vrijeme i zašto bih ga čekao? Ne želim nikog čekati 30 minuta. Ovo je više od odbrane titule, više od glavnog događaja večeri, ovo je lično. Ovo je meč stoljeća", istakao je Nurmagomedov, te je dodao:

"Može pričati šta god hoće. Kada jedan alkoholičar priča, mi ne obraćamo pažnju na njega. Vidjećemo ko će pričati u ringu. Inshallah, zaustaviću ga, pobijediću ga", rekao je Khabib koji je istakao da je veliko nepoštovanje to što McGregor nije stigao na vrijeme.

"Ovo je veliko nepoštovanje. Nije mi u redu kada Dana (predsjednik UFC-a Dana White) pita gdje su Conorovi pojasevi? Dana to zna. Oni su kod Maxa Hollowaya i Khabiba Nurmagomedova", poručio je Khabib.

Top Komentari

Chupy
Khabib, zelim ti da ga razbijes. Prepotentnog brbljavog, umisljenog Irca. Da bu zacepis labrnju.
47 1
Ibro
Ko nema prenos na TV moze pokusati na livetv.ru
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi