7

Komentari (7)

RZ88
Dragi Causevicu al se provaljujes. Moras prvo provjeriti nesto prije objave. Covjek stalno izlazi uz ovu pjesmu.
nedoni46
pa ja kako znam on odavno izlazi uz ovu pjesmu
Zaštita Identiteta
Al ovu istu pjesmu pušta godinama evo :D
karlhajncbrazzzo
Baš snarate sa tim Habibom. Mora da se pokazalo da dobro idu članci o njemu pa vi gurate u nedogled.
Damir
Svako voli gdje je roden jedino nasi srbi i hrvati sto nevole BIH zemlju u kojoj su rodeni
Err
U čemu je razlika između njega i srba? On voli Dagestan koji je dio Rusije, a srbi bole RS koja je dio BIH.... Iako za mene ljubav prema državi i naciji je budalaština i izmišljotina moćnika da bi se lakše manipulisalo narodom. Ljubav je prema ženi, djeci, roditeljima, braći, sestrama, prijateljima.... Razumio bih i ljubav tj povezanost sa rodnim gradom gdje si odrastao, ali ta neka ljubav prema državi i naciji nikom ništa dobro nije donijela, samo zlo, stradanja, mržnju,
Zaštita Identiteta
Razlika je što se bori pod zastavom Rusije. a ne Azerbejdžana na primjer, ode s Putinom na kafu.... a Luka Jović (Bijeljina), Milan Rodić (Drvar), Mihailo Ristić (Bijeljina), Danijel Aleksić (Pula), Milan Gajić (Vukovar) odu u Srbiju..... Razlika je što Dejan Lovren (Zenica), Ante Budimir (Zenica), Marin Leovac (Jajce) odu u Hrvatsku.... pretpostavljam da si premlad da pričam o igračima koji su igrali za obje te reprezentacije u periodu od prije 20 ili 10 godina.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.