Khabiba nesuđeni rival iznenadio gušenjem: "Rekao sam njegovom timu da ću ovo uraditi"

GSP i Khabib u centru pažnje

Khabiba nesuđeni rival iznenadio gušenjem: "Rekao sam njegovom timu da ću ovo uraditi"

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov završio je MMA karijeru sa perfektnim omjerom od 29-0.

Niko nikada nije bio ni blizu da pobjedi legendarnog Dagestanca, ali mnogi ljubitelji MMA sporta smatrali su da bi za njega najveći izazov mogla biti borba sa čuvenim Kanađaninom Georgesom St-Pierreom.

Iako se često govorilo o organizaciji ove borbe, koja je bila san Khabiba i njegovog oca Abdulmanapa, na kraju od nje nije bilo ništa.

Između dvojice boraca vlada veliko poštovanje, a GSP je danas iznenadio Khabiba u Londonu.

Prišao mu je sa leđa i imitirao je gušenje, nakon čega je došlo do srdačnog pozdrava između dvojice velikana MMA sporta.

"Prošli put kad smo se vidjeli u Moskvi, ja sam njega ugušio", rekao je Khabib.

Oglasi

GSP je namjerno iznenadio Khabiba na ovakav način i imao je dogovor sa njegovim timom.

"Rekao sam njegovom timu da ću se prikrasti i da je moj red da ga ugušim".

GSP je tokom karijere držao titule srednje i velter kategorije, a na omjeru je 26-2.

Top Komentari

Malmi_Suomi
GSP i Khabib su pokazali da su fakat gospoda i tog MMA sporta ( kojeg neko i ne voli ) ali vodi se kao sport. E ovo je razlog zašto nikada nisam gotivio onog čmara McGregor-a jer na sve moguće i ne moguće načine je pokušavao da ponizi Khabiba. Ovo je poštovanje dvojice sportista i svaka im čast.
21 2
amex
Sportske veličine u svakom pogledu!
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi