7

Komentari (7)

Savage
Connor sve sto je radio je bazirano na reklami, smece od karaktera veoma dobar na jeziku i da napuni MgM a titule polako rjdaju, taj lik je alkos i siba se drogama redovno, i sve ce mu se troduplo vratit. A vec je pocelo. Podsjeca me na Macho Time, ali Macho se vracao i vracao titule, pomagao meksickom bronksu i PortoRiku , nazalost imao je satanu -heroin i nije mogao bez njega i jos priznao vise put, dok ovaj a nikada nije nikog na rasnoj ili religijskoj pripadadnosti vrijedjao.(boks je u pitanju, predlazem da pogledate dokumentarac Macho Time) GPS sam imao sansu pogledati kad sam bio u podsjeti kod brata u Torontu. Jest da smo bili skoro medju zadnjim sjedistima, ali koji performance i koji ulazak, i respect prema protivniku. Nakaut laznjak ljevom nogom i navlacenje nazad da bih se putpuno okrenuo 360 i nakaut laktom...ako se neko sjeca borbe, bilo je apsolutno nesto sto zauvjek ostaje draga uspomena i sveukupna podsjeta obitelji i borba.
Malmi_Suomi
GSP i Khabib su pokazali da su fakat gospoda i tog MMA sporta ( kojeg neko i ne voli ) ali vodi se kao sport. E ovo je razlog zašto nikada nisam gotivio onog čmara McGregor-a jer na sve moguće i ne moguće načine je pokušavao da ponizi Khabiba. Ovo je poštovanje dvojice sportista i svaka im čast.
emial766
Slazem se ali moras imat i jednog takvog. Nije da ga volim ali Connor je privuko veliku paznju na UFC i mnogi su poceli radi njega gledati zato sto je takav kakav.
Malmi_Suomi
Slažem se i ja da treba jedan " sličan " njemu da bude da bi privukao gledanost ali... Otišao je daleko... vrijeđati njegovu vjeru, vrijeđati tek preminulog oca itd itd.. Pišaj takvog sportistu. Pozzz
emial766
Nekazem da nije odluto. Ne gotiv ga ni ja. Ne za promociju im je bio zlata vrijedan dok nije jos vise poceo da sere i gluposti pravi.
MethodMan
amex
Sportske veličine u svakom pogledu!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.